Vanaf woensdag 13 juli is er weer vlees van eigen koe verkrijgbaar.

Wij zijn trots op onze (melk)koeien.
Zij zijn bij ons geboren en opgegroeid en hebben ons kalfjes en melk gegeven.
Na haar carrière, is de melkkoe erg geschikt om te zorgen voor een mooi stukje kwaliteitsrundvlees. Daarmee dienen deze koeien een dubbel doel, namelijk de productie van melk en van een goed stukje vlees.

Hier komt de term DubbelDoel koe vandaan.

Aan het eind van hun actieve melkperiode krijgt de koe bij ons de tijd, aandacht en lekker voer om aan te groeien. Het nieuw aangezette vlees is heerlijk mals en heeft de ouderwetse rundvleessmaak.

Kortom:
Lekker vlees van een koe die minstens 160 dagen per jaar in de wei heeft gelopen. Deze koe heeft een goed leven gehad én je weet waar je vlees vandaan komt!

Losse stukken vlees te verkrijgen. Voor meer informatie kunt u terecht bij het naastgelegen theehuis