De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Zorgboerderij
  • Kinderboerderij
  • Theehuis Juffrouw Jansen
  • Melkveehouderij
  • Contact

"Melk van de koe"

Harm Jansen - Melkveehouder

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij
ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij

19-4-2023

Educatie op de boerderij!

Op de dinsdagen ontvangen we schoolklassen voor een educatief programma. Dit varieert van de kleuterklassen tot middelbare scholieren.

Vanmorgen kwamen de kleuters om kennis te maken met de dieren van de boerderij. Het tienuurtje kon heerlijk buiten aan de picknicktafels met uitzicht op de jonge geitjes.

Wil je meer info over een educatief programma op de boerderij?
Kijk dan eens op www.boerderij-educatie.nl
Voor dit schooljaar zitten we helemaal vol, maar is er mogelijk nog een plekje bij één van de collega educatieboerderijen in de Gooi- en Vechtstreek.

#boerderij #educatie #zintuigen #koeien #gooi #hilversum #educatieboerderij @boerderijeducatie

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij