De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Zorgboerderij
  • Kinderboerderij
  • Theehuis Juffrouw Jansen
  • Melkveehouderij
  • Contact

"Melk van de koe"

Harm Jansen - Melkveehouder

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij
ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij

29-8-2023

HOERA! Juffrouw Jansen en Kinderboerderij de Meent bestaan 10 jaar!

Tien jaar geleden was de opening van de kinderboerderij en het theehuis.

En inmiddels een plek die veel mensen weet te trekken, voor een wandeling langs de dieren en de mooie groente en bloementuin, een kop koffie, drankje of sinds kort ook een boeren schepijsje. Met een team van vrijwilligers van de kinderboerderij, medewerkers van Juffrouw Jansen en de deelnemers van de zorgboerderij zorgen we er elke dag weer voor dat de dieren verzorgd worden, terrein er netjes uitziet en we een lekker kopje koffie kunnen serveren. We zijn trots dat zoveel verschillende mensen hier samenkomen en ieder een steentje bijdraagt.

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij