De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Zorgboerderij
  • Kinderboerderij
  • Theehuis Juffrouw Jansen
  • Melkveehouderij
  • Contact

"Melk van de koe"

Harm Jansen - Melkveehouder

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij
ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij

24-2-2024

Hulp in de tuinen gezocht!

Het tuinseizoen is van start!
Er wordt al hard gewerkt om de tuin er ook dit jaar over een paar maanden weer net zo mooi uit te laten zien als op de foto.
Alleen kunnen we daar best wel wat hulp bij gebruiken.
Twee ochtenden in de week (maandag- en dondersagochtend vam 9 tot 12) is de groep van vrijwilligers in de tuin aan de slag.
Kom je ook een paar uurtjes per week helpen? Lekker buiten aan de slag. Groene vingers zijn niet nodig, de anderen leggen het graag uit.
Interesse?
Stuur een mailtje naar info@kinderboerderijdemeent.nl of kom op een van de ochtenden een kijkje nemen.

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij