De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Zorgboerderij
  • Kinderboerderij
  • Theehuis Juffrouw Jansen
  • Melkveehouderij
  • Contact

"Melk van de koe"

Harm Jansen - Melkveehouder

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij
ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij

1-10-2023

Maatschappelijke stage op de kinderboerderij!

Regelmatig komen leerlingen van middelbare scholen uit het Gooi voor een maatschappelijke stage op de kinderboerderij.

Zo ook een paar weken terug kregen we een keurige mail van drie leerlingen van het Roland Holst College uit Hilversum die hier graag hun stage willen invullen.

Twee leerlingen kenden de plek al van de lagere school, ze hadden hier met de klas een eigen schooltuintje. Nu op de middelbare school komen ze een tiental uren aan de slag. Vorige week zijn ze enthousiast gestart met het lekker verwennen van de dieren, de stallen weer mooi maken. Naast de dieren en de tuin maken ze een praatje met de bezoekers van de kinderboerderij.

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij