De Meentboerderij
  • Nieuws
  • Zorgboerderij
  • Kinderboerderij
  • Theehuis Juffrouw Jansen
  • Melkveehouderij
  • Contact

"Melk van de koe"

Harm Jansen - Melkveehouder

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij
ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij

27-7-2022

Vanaf nieuwe schooljaar is er weer plek voor een nieuwe stagiaire!

Per 1 september komt er weer een plekje vrij voor een enthousiaste stagiair van de opleiding veehouderij.

Het afgelopen schooljaar hebben een aantal studenten van AERES MBO Barneveld hun stage op onze boerderij gelopen en goed kunnen afronden.

Een mooie ervaring rijker.

Wil je ook op ons multifunctionele bedrijf komen stagelopen? We zijn een erkend leerbedrijf met veel ervaring in het begeleiden van stagiaires. Vanaf september komt er weer een plekje vrij. Neem contact op met Harm en wie weet tot snel! Wil je meer info over de mogelijkheden voor een stage op het melkveebedrijf, kijk dan op stagemarkt: De Meentboerderij (stagemarkt.nl)

Deel dit nieuwsbericht

Nieuws

Routebeschrijving

Auto
De locatie is centraal gelegen in het midden van Nederland en is zeer goed bereikbaar met de auto. We hebben een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Fiets
De Meentboerderij bevindt zich direct aan het fietsknooppuntennetwerk tussen de nummers 10 en 37 in het Gooi. Tevens is er de mogelijkheid om uw e-bike op te laden. Voor de inwoners van de Hilversumse Meent is er een brug over de singel aangelegd waardoor de locatie ook lopend goed te bereiken is.

Openbaar vervoer
Er is een gunstige busverbinding (Lijn 105) tussen station Hilversum en station Naarden-Bussum. De bus stopt op kruising Meentweg/Melkmeent, op 5 minuten loopafstand van de locatie.

De Meentboerderij in Google Maps >

De Meentboerderij

Midden in het Gooi, aan de Melkmeent 9 in Hilversum, runnen Harm en Maartje Jansen De Meentboerderij met verschillende onderdelen...

ZorgboerderijKinderboerderijTheehuisMelkveehouderij